Moderne spalnice


Namenjene so počivanju in spanju po napornem dnevu. To je najintimnejši prostor našega stanovanja. To so seveda spalnice, ki nam dajejo občutek topline in varnosti. Nudijo nam zavetje in prostor, ki je namenjen le nam in našemu oddihu. Pravila kakšne morajo biti spalnice ni, vsak ima svojo vizijo in stvari, ki so pomembne, da jih ima. V zadnjem času vse več ljudi spreminja svoje spalnice v multimedijske sobe. Vse preveč je tehnike in naprav, ki motijo naš počitek. Nekaj pomembnih zakonitosti, ki jih je pametno upoštevati:

  • Za spalnico je pomembno, da je obrnjena proti jugu ali jugozahodu, saj tu vlada element zemlje. Ta nam zagotovi miren in trden spanec.
  • Ni priporočljivo spati z glavo proti severu, saj negativno vpliva na naš spanec.
  • Spalnica naj bo prostorna in zračna. Urejena in pospravljena.
  • Naše pohištvo naj bo toplo in okolju prijazno.


Moderne spalnice


Eden najpomembnejših dejavnikov v spalnici je tudi ležišče. Na njem preživimo skoraj tretjino našega časa vsak dan. Zato je zelo priporočljiv nakup dobrega ležišča. Kaj je dobro bo ugotovil vsak posameznik, kaj mu najbolj ugaja. Spalnice so tisti prostor, ki je namenjen intimnim trenutkom in naj v vas zbuja občutek prijaznosti in topline. Zagotovite si kakovostne ponudbe moderne spalnice, ki vam bo nudila kakovosten in miren spanec.