Kvalitetne vzmetnice

Kvalitetne vzmetniceSe zbujate nenaspani, ali z bolečinami v hrbtu in vratu? Če je vaš odgovor da, potem potrebujete novo vzmetnico. Kvalitetne vzmetnice so bistvo dobrega spanca. Zakaj bi se vaš dan začel z bolečinami, če lahko z malo volje in denarja naredite vaš vsakdan lepši. V salonu pohištva vam nudijo pester izbor kvalitetnih vzmetnic različnih dimenzij. Pri nakupu kvalitetne vzmetnice morate tudi vedeti kaj vam bolj odgovarja. Ali so to mehka, srednje trda ali bolj trda ležišča. Pred nakupom je smiselno zadevo preizkusiti, saj so še tako kvalitetne vzmetnice lahko celo škodljive, če ne odgovarjajo vašim zahtevam. Pri izbiri vzmetnice bodite pozorni tudi na to, koliko consko je to ležišče. Več con kot ima boljše je. Bistvo vzmetnice je da je hrbtenica v pravi legi in je poravnana.

Izbrati je smiselno kvalitetne vzmetnice, ki imajo snemljivo prevleka, da le to lahko po potrebi operete. Take prevleke imajo običajno tudi proti bakterijsko zaščito, kar nam da boljši in bolj zdrav občutek spanja. Prevleke so zasnovane tako, da omogočajo optimalen prehod odvečne vlage, brez kakršnekoli obremenitve ozračja.

 

Ali ste vedeli?


 
Kvalitetno in udobno spanje ni odvisno samo od vzmetnice, ampak k temu pripomore tudi posteljni vložek.
 
Današnji posteljni vložki imajo možnost nastavitve ležalnega udobja v predelih ramen, križa in medenice. Tako lahko nastavimo bolj trdo ali pa bolj mehko ležalno udobje z uporabo posebnih drsnikov na letvah. Vzmetne letve so gibljivo vpete, kar omogoča da je ležalno udobje nastavljivo vse do roba posteljnega okvirja.

Kategorije